Niet omwille van die priemende knopjes onder d’r T-shirt, maar wel omwille van de plek waar ze de foto’s maakte.

Rita Ora is een Britse zangeres die in Londen woont. Geregeld stuurt ze Instagram-gewijs foto’s de wereld in, met de boodschap: ‘blijf thuis in deze corona-tijden’.

Zo ook afgelopen vrijdag. Haar T-shirt was zo filterdun, dat er bloemetjes over d’r knopjes moesten om het beeld nog Instagram-proof te maken. “Yesterday I sat in the garden and drew a tree and got paint on my face. For the ones who are fortunate enough to really reflect what did you do? happy Friday! #stayhome #activitiesfromhome”, klonk de bijbehorende boodschap.

Haar schildertalent en de bloempjes over d’r knopjes waren echter niet de enige dingen die opvielen bij haar volgers. Ze moet een grote tuin hebben, daar in Londen. Straf, in een stad waar een vierkante meter grond al snel een rib of drie uit je lijf kost.

Tot iemand het raadsel wist op te lossen omdat-ie het landschap herkende. Rita Ora zat verdorie niet in de hof van d’r kot, maar wel in een vakantiepark zo’n 240 kilometer ten zuiden van Londen. ‘Blijf thuis’, zegt ze, vanuit d’r vakantieverblijf.

Update: Rita Ora heeft inmiddels d’r post verwijderd. Allicht dat de bewoners van Brexit-eiland een beetje té boos waren. Maar er doen nog heel wat screenshots de ronde.

1

Image 1 of 3

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.