Bij Tesla knutselen ze momenteel aan een nog snellere versie van de Model S. Hoe snel? Voorlopig niet sneller dan een Porsche Taycan.

De Porsche Taycan is officieel de snelste EV van de Nordschleife. Elon Musk liet onlangs in een enigszins geheimzinnige tweet weten dat-ie zinnens is Porsche van de troon te stoten, omdat er een snellere versie van de Model S in de maak is.

Die werd de afgelopen weken getest op de Nordschleife. En eigenlijk was het de bedoeling om het record van de Taycan ineens aan gort te rijden, maar daar zijn ze voorlopig nog niet in geslaagd. Al lieten ze wel weten dat theoretisch gezien die snellere tijd er wel moet inzitten.

Een beetje geestig dat nu deze beelden opduiken op YouTube. Een test-model S die panne heeft en moet getakeld worden, net op het moment dat er een Taycan voorbijkomt.

In onderstaande video zien we overigens wel meer nieuwe auto’s die nog in hun testfase zitten en daarom gehuld in een camouflagewrap. Zo herkennen we onder meer de nieuwe BMW 2-serie Gran Coupé.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.