Met een wereldwijde opbrengst van maar liefst 2,5 miljard euro voor Avengers Endgame, is de kans groot dat je nu weet welk lot de almachtige Thanos beschoren is.

Maar voor de drie man en een paardenkop die de film nog niet gezien hebben, zullen we niks verklappen. Laten we gewoon zeggen dat hij tegenwoordig minder redenen heeft om te grijnzen. Zijn kwaadaardige glimlach met kosmische witte tanden is trouwens één van zijn handelsmerken, zowel in de films als in de comics.

Iets waar de merchandising van Marvel handig op inspeelt. Zo bestaat er zelfs nu een Thanos Face-bikini en -badpak ontworpen door MaryTiTi. Over ‘TiTi’s’ gesproken,  als je vriendin op het strand begluurd wordt, krijgen de gluurders van dienst dankzij deze bikini een koekje van eigen deeg. Want ze krijgen meteen een duivelse blik teruggeworpen van de grootste schurk ooit in het Marvel-universum.

En dat voor maar 25 euro. Op dit moment even uitverkocht, maar we zijn er zeker van dat ze in een vingerknip terug in voorraad zullen zijn.

1

Image 1 of 3

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."