TikTok-man krijgt bezoek van een spook of zo (video)

Neen, aan de contouren te zien is ‘t niet Maggie De Block.

@reubix_cube placeerde een danske op het nummer ‘Say So’ van Doja Cat, voor zijn TikTok-volgers. Het bijschrift? “Ik ben alleen thuis, en dus leerde ik een TikTok-dansje.”

Volgers reageren dat hij blijkbaar niét alleen thuis is, omdat er daar bovenaan de trap duidelijk even iets komt piepen. @reubix-cube reageerde daarop tante Sidonia-gewijs (eek!) en liet nogmaals weten dat hij helemaal alleen thuis was, en hij geen huisdieren heeft. Het moet dus wel een spook of zo geweest zijn.

Sommige van zijn volgers zijn ervan overtuigd dat @reubix_cube een paragnost moet raadplegen om zijn huis te komen zuiveren, of op zijn minst om te komen kijken wiens geest er daar rondwaart. Anderen zijn dan weer van mening dat het allemaal in scène is gezet, omdat de TikTok-meneer er in het begin al op drukte ‘alleen thuis’ te zijn.

Soit, kijk en oordeel zelf.

@reubix_cube

lmao i’m home alone so i learned a tiktok dance. lov u doja but what has my life come to? ##musiclives ##positivevibes ##sayso ##qurantine ##boredathome

♬ Say So – Doja Cat

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More