Zou het ene met het andere te maken hebben?

Timmeke Timmeke Wauters toch. De 31-jarige knaap trok samen met zijn Deborah naar Temptation Island, vastbesloten haar op het einde van het spel ten huwelijk te vragen. Gans Vlaanderen én Nederland kreeg een krop in de keel toen we te zien kregen dat hij met een T-shirt van zijn verloofde sliep én een papiertje op zijn deur prijkte dat er geen andere meisjes binnen mochten.

Hondstrouwe Tim toch. Tot hij eens diep in het decolleté van de Nederlandse verleidster Cherish keek. Timtation werd op slag verliefd. Het papiertje ging van de deur en Cherish, die bleef bij hem slapen. Wauters was Deborah alweer vergeten, maar zag zijn huwelijk met de Nederlandse blondine al zo voor zich.

Hoewel ze samen sliepen en kleine Tim – wel zonder pet – duidelijk de kop op stak, werd er niet gevogeld. Zogezegd omdat Cherish dat niet wilde op tv, maar de kijker wist wel beter: Cherish wilde het niet met Tim. ‘t Was voor haar maar een spel en Timmeke Tim was daar met zijn beide voeten ingetrapt.

Zijn status veranderde van dubbel verloofd naar vrijgezel, want Deborah moest Tim Wauters natuurlijk ook niet meer hebben. Zij smeet zijn ring waar die thuishoorde. In het kampvuur dus. Nederland lachte met de domme Belg, half Vlaanderen lustte hem redelijk rauw.

Maar kijk, na tropische regen komt zonneschijn. Enfin, dat denken we toch. Aan het begin van het weekend kondigde trotse Tim aan op zijn Facebook dat hij een nieuw lief had. Een 21-jarige jongedame uit Diest. We schrokken er wel een beetje van dat hij niet meteen een trouwdatum bekendmaakte, maar soit.

Inmiddels is Tims blije aankondiging weer verdwenen van zijn Facebook. Vanochtend liet hij wel weten dat hij in het ziekenhuis lag en een epidurale verdoving kreeg. De reden? Een hernia en een kapotte nekwervel.

Nu kunnen we daar wel verschillende redenen voor bedenken. Het prille koppel hield het ganse weekend een heuse bedsportmarathon, waarbij Timtation niet ongeschonden bleef. En zolang er nog geen huwelijksdatum is vastgelegd, wil zijn nieuwe verovering hun relatie nog even geheim houden.

Of: Tim en zijn nieuw (ex)-lief gingen samen de overwinning van de Rode Duivels vieren. Tijdens dat feesten werd Tim verliefd op een andere dame die hij inmiddels al vijf minuten kende, waarop de 21-jarige jongedame uit Diest hem aan gort mepte.

Derde mogelijkheid: Tim is tijdens zijn rit naar het stadhuis van Aalst vanochtend – natuurlijk alweer om een trouwdatum gaan vast te leggen – van zijn quad gevlogen, met de verwondingen tot gevolg. Wat denkt u?

De nieuwe (?) mevrouw Wauters:

1

Image 1 of 2

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.