‘Timtation’ is nog steeds samen met deze blondine

Vandaag ‘breaking news’ in de ‘Dag Allemaal’: Tim Wauters heeft een nieuw lief. En er is iets dat ons opvalt…

“Ik heb ondertussen al drie tattoos bij Sofie gezet”, aldus Tim Wauters in het blad. “Ze kwam hier binnengewandeld voor een tattoo en tijdens het werk zijn we aan de praat geraakt en is de vonk overgeslagen.”

Of Tim dacht ‘Nu ga ik die rakkers van ‘Dag Allemaal’ eens blij maken met een dode mus’, of diezelfde rakkers van Dag Allemaal nu pas een interview van een tijdje geleden publiceren weten we niet. Maar we wisten eigenlijk al wel lang dat Tim zijn Sofie leerde kennen in zijn tattoo-studio, en dat ze sinds begin augustus een koppel vormen. Eigenlijk is het best wel opmerkelijk dat de twee nog steeds samen zijn.

Waarom? Wel, toen Tim in 2018 deelnam aan ‘Temptation Island’, was hij helemaal smoor op zijn vriendin Deborah Leemans. Hij zou spoedig met haar trouwen.

Maar… toen werd Tim holderdebolder verliefd op verleidster Cherish. Met hààr zou hij trouwen, niet met Deborah. Pas nadat Temptation Island voorbij was, kwam Tim achter iets dat de kijkers al lang wisten: Cherish had haar spel goed gespeeld tijdens Temptation, haar gevoelens waren geveinsd, Tim kon zijn trouwring in zijn achterste steken.

Enkele maanden later was zijn hartepijn genezen, toen hij de 27-jarige Julie tegen het lijf liep. Nu wist hij het zeker: zij is de ware. Met haar zou hij in het huwelijksbootje stappen. Helaas bleef de ‘verloving’ maar een week of zes duren. Daarna volgde nog een ‘verloofde’ of twee, waar het slechts enkele weken mee bleef duren.

Het is dus best opmerkelijk dat Tim nog steeds niet smoorverliefd werd op een ander.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More