Tine Embrechts: klein is niet altijd fijn

VTM voerde gisteren Tine Embrechts en partner Laurent (beter gekend als Guga Baúl) op in een geldprogramma. Naast het feit dat Paul D’Hoore dringend naar de kapper moet, was Laurent druk bezig met diverse flessen en flacons om een gerecht met rammenas te maken, de oudste zoon van Tine was Laurent aan het uitlachen en Tine zelf was ondertussen aan het klagen over haar financiële toestand.

Ze vertelde dat ze een paar jaar geleden een onderneming had opgericht en dat ze door de coronacrisis zichzelf slechts 1.000 in plaats van 2.000 euro uit die vennootschap kon laten uitkeren. Er kwam vervolgens ook nog een complexe uitleg over gemeenschappelijke rekeningen en betalingen voor de kinderen. Dat heb je natuurlijk met nieuw samengestelde gezinnen.

Die vennootschap van Tine is een kleine onderneming (ze had overigens beter een ander type van onderneming gekozen gezien de beperkte omvang). Zowel in 2018 als in 2019 werd een zeer kleine winst gemaakt. In dit geval is klein dus niet altijd fijn.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More