Tom Waes neemt (berekend) financieel risico

Tom Waes investeerde in het CIM Capital Restruct Fund (CCR), het nieuwe fonds van de Antwerpse investeringsmaatschappij CIM Capital.

Het nieuwe fonds wil participaties nemen in bedrijven in moeilijkheden. “In 2018 en 2019 verschenen al economische donderwolken aan de horizon en kondigde zich een economische vertraging aan. Zelfs zonder de coronacrisis zouden bedrijven in moeilijkheden zijn geraakt”, zegt topman Erik Verkest in de media. “De impact van die crisis zal enorm zijn.”

Met Veritas heeft het fonds al een eerste participatie.

Het fonds CCR werd opgericht op 12 november 2020 en heeft volgens de Kruispuntbank van Ondernemingen een looptijd van 8 jaar. Er is nog geen oprichtingsakte verschenen in het Staatsblad.

 

Tom Waes heeft een eigen vennootschap. Er is geen informatie gegeven over het bedrag van de investering van Waes of de wijze waarop die belegging in CCR gebeurde (als privépersoon of via zijn vennootschap).Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More