Topvoetballer deelt per ongeluk naaktfoto van model in zijn bed

#goals

Normaal gezien strooit deze middenvelder met assists, maar als hij zelf kan scoren zal hij het zeker niet nalaten. We hebben het over Jonathan dos Santos Ramírez, de Mexicaanse international van LA Galaxy die ooit nog voor FC Barcelona uitkwam.

Zo penetreerde hij niet zo lang geleden in de kleine rechthoek en scoorde hij geen wereldgoal, maar wel een wereldgriet. De kleine rechthoek was dan deze keer niet de grote baklijn, wel de contouren van het bed. Wereldgriet van dienst, Amanda Trivizas, is door trouwe P-lezers ongetwijfeld wel gekend. 

En zoals het een echte sportman hoort, mag zijn actie de wereld rondgaan. Zo postte hij de foto van de knappe en naakte Amanda op zijn Instagram-stories. Een foutje (?) bleek achteraf daar de foto nog voor het zingen uit de puriteinse Instagram-kerk werd verwijderd. Gelukkig voor ons bestaat er nog zoiets als screenshots. En voor zij die meer willen zien van deze knapperd, hebben we er ook ineens een paar extra foto’s aan toegevoegd.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram  

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More