Trump verdenkt Biden ervan een junk te zijn

“Ik ben geïntrigeerd door zijn verbeterde prestaties.”

 

Donald Trump wil een dopingtest laten afnemen voor het debat tussen hem en Joe Biden. Hij heeft geen enkel bewijs tegen Biden, maar geheel onzinnig is zijn verzoek niet. Joe Biden is 77 jaar en gedraagt zich niet meteen als een bompa van het woonzorgcentrum.

Hij zou niet de eerste grote leider zijn die zich laat drogeren om zijn job aan te kunnen. Van John Kennedy is geweten dat hij een hele apotheek slikte. Kennedy nam beslissingen die gevolgen hadden voor de hele wereld terwijl hij onder invloed was. Ook Hitler kreeg dagelijks een cocktail van drugs ingespoten – waaronder cocaïne – en was aan het eind van zijn leven een uitgeputte junk. Niet meteen van toepassing op Biden natuurlijk, maar het maakt de redenering van Trump wel plausibel.

Het eerste debat tussen Donald Trump en Joe Biden staat gepland voor 29 september. Daarop vinden debatten plaats op 15 en 22 oktober. Hoe of bij wie Trump de drugtest zal eisen, maakte de president niet duidelijk.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More