The Pussycat Dolls zijn terug van weggeweest en we zullen het geweten hebben.

Na tien jaar vond Nicole Scherzinger het hoog tijd voor een comeback (en weer een gevulde bankrekening) en ze verzamelde Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta en Kimberly Wyatt. Tijdens hun hoogdagen scoorden ze enorme hits met onder andere ‘Buttons’ en ‘Don’t Cha’. 

In april 2020 gaan The Pussycat Dolls weer touren en daar horen ook tv-optredens bij voor promotionele doeleinden. Al krijgt hun acte de présence tijdens het Australische ontbijtprogramma Sunrise op de zender Channel Seven nu een (katten)staartje.

De ‘onzedige’ outfits van de zangeressen en de wel erg sensuele dansbewegingen zorgde voor een stormvloed van klachten van bezorgde huismoeders bij de zender. Ze zouden beter eens de internetgeschiedenis van zoonlief eerst een controleren, maar soit wie zijn wij?

Sommige ouders gingen zelfs zo ver om het gehele optreden te vergelijken met een stripact. De 38-jarige Kimberly Wyatt heeft ondertussen laten weten ze het jammer vindt dat haar groep zo negatief wordt afgeschilderd.

Tja, Kimberly het zijn andere tijden nu dan tien jaar geleden. De poppen gaan nu namelijk steeds om de minste scheet aan het dansen….

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."