Opscheppen in de kleedkamer.

Adil Rami, een voormalige voetballer van AC Milaan en Marseille (34), had twee jaar lang een relatie met de ster van Baywatch, Pamela Anderson. Daar kwam een verloving van, maar nét geen huwelijk omdat Adil haar zou hebben bedrogen. Als dat zo is dan heeft Adil een uitzonderlijk hoog libido, want Aleksandr Kokorin (29), een ploeggenoot van Rami – kwam in een chat op YouTube met bedgeheimen van Rami en Pamela, en de frequentie van het nachtelijk rampetampen zou onmenselijk hoog zijn geweest.

Voetballers hebben het in de kleedkamers nu eenmaal niet over wat ze morgen gaan koken, en als je de lakens hebt gedeeld met Pamela Anderson, halen ze de pieren uit je neus.

“Natuurlijk was iedereen geïnteresseerd over hoe Pamela tussen de lakens was”, zegt Kokorin. “Rami zei dat ze de beste was die hij ooit had gehad.”

Volgens Rami deden ze het zo’n twaalf keer per nacht. Als je dan nog op een ander gaat, dan zal er van voetballen in die tijd niet veel zijn overgebleven.

Van horen zeggen, hoor je veel liegen en volgens Pamela Anderson had Rami een probleempje met de waarheid. Op Instagram heeft ze hem destijds de huid volgescholden. “Hij heeft tegen iedereen gelogen”, aldus Pamela. “Hoe is het mogelijk dat je twee vrouwenharten tegelijk kunt manipuleren. En ik ben er zeker van dat er nog anderen waren. Het is een monster.”

Tien keer per nacht dan?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

It’s hard to accept ? The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe … we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this – I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

Een bericht gedeeld door Pamela Anderson ? (@pamelaanderson) op