Twee P-Babes met elkaar in de clinch op Love Island

Actie en drama gegarandeerd…

Voor wie we het concept ‘Love Island‘ nog moeten uitleggen: open een blik vol met mooie modellen, drop ze op een exotische locatie en hoop dat de vonken dat er vanaf vliegen.

Vooral hoop, want het eerste seizoen met Viktor Verhulst als presentator baarde een muis als onrealistisch liefdesprogramma, gevuld met inhoudsloze gesprekken en geforceerde opdrachtjes, netjes aan elkaar gepraat door een voice over met humor flauwer dan Doortje uit FC De Kampioenen.

En hoop, die is er! De producers (of Viktor Verhulst) moeten wel fan zijn van P, daar ze met Lisa Moerman en Alexandra Blanckaert twee P-babes recruteerden als bloedmooie vrijgezellen, die de villa op Love Island in vuur en vlam moeten zetten.

En of dit lukt! Lisa, die er van dag één bij is en al wat paletten draaide met Giuliano, kreeg woensdagavond het gezelschap van Alexandra. Die laatste pikte zowaar Lisa’s Italian Stallion in voor een romantische date. Tranen en drama van de bovenste plank.

Wordt ongetwijfeld vervolgd! En Giuliano? Die nam zijn smartphone, ging door onderstaande galerij en leeft verder als de God van Gran Canaria.

[URIS id=160671]

 

 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More