Peaky Blinders is een geweldige misdaadserie. Daar bestaat geen twijfel over. De serie is zo populair zelfs dat er in september zelfs een Peaky Blinders Festival georganiseerd wordt.

De festiviteiten zullen plaatsvinden in Birmingham: niet toevallig de plaats waar ook de serie zich afspeelt. Uiteraard zal alles ingericht worden in de stijl van de jaren twintig en is het de bedoeling dat de bezoekers zich ook zo kleden.

Op het terrein vindt u onder andere de bekende pub waar de Shelby-mannen hun whisky drinken: de Garrison. Tuurlijk kunt u er ook de sterke drank uit die tijd consumeren. Verder staan er op het menu: een wandeling langs de bekende haven en genieten van een geënsceneerd gevecht. Live muziek moet het geheel helemaal af maken. Of er ook orgies zullen georganiseerd worden, net als in de serie, is niet geweten.

Kortom: het Black Country Living Museum in Dudley – een plek waar ook scènes voor de serie werden opgenomen – is op 7, 8, 14 en 15 september dé place to be, telkens tussen 19u en 22u30. 

 

https://www.facebook.com/TheHookOfficial/videos/2269960006402778/

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."