“Vaccinaties zijn de ‘killswitch’ voor de hele mensheid”(video)

“De vaccin-industrie heeft een vaccin-holocaust gecreëerd.”

 

Er circuleren nogal nogal wat complottheorieën op het net. Velen geloven niet in het natuurlijke verloop der dingen, en zijn ervan overtuigd dat het coronavirus het resultaat is van een samenzwering. Kritische denkers zoeken objectieve bewijzen voor hun twijfel.

Bij corona zien we voor het eerst officiële tegenbewegingen. Onze eigen VRT heeft op VRT NWS een rubriek ‘Dossier check’ waar men proactief op zoek gaat naar fake news over het coronavirus. Om te voorkomen dat valse berichten de wereld in worden gestuurd. Maar is alles wel zo fake als we moeten geloven? We laten het antwoord in het midden.

Op sociale media circuleert momenteel een filmpje waarin de corona-pandemie als een soort van bio-oorlog wordt voorgesteld, met als grote winnaar de farma-industrie. Ook hier weer, wensen wij geen oordeel te vellen over waar of niet waar, maar we willen het je wel tonen. Bijzonder is alvast dat het filmpje van voor de uitbraak van corona zou zijn.  Als dat zo is, dan is het minste wat je kan zeggen dat het visionair was/is.

Bij een inleidende tekst lazen we dit:

“De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf. Pharma kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk dna, chemicalieen en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging. Maar het gaat verder, ik zeg je….. kijk de #video, het kan je leven en dat van je naasten redden.”

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More