Groen groen ogen zo groen…

“Ik weet wat ik wil, ik weet wat ik doe
Ik wil je bij mij, er is niets aan te doen
Ik weet wat ik wil, ik weet wat ik voel
Ik wil je bij mij met je ogen zo groen”

Pure nostalgie, als we dit liedje van de ‘schalkse’ B-boys nog eens door de boxen horen knallen. Je moet dan ook al ergens achteraan de dertig zijn om te kunnen volgen waarover het gaat. Soit, we hebben het vandaag niet over het ‘Schalkse Ruiters’-projectje van Tom Lenaerts en Bart De Pauw, maar wel over Valentina Bilbao. 

Hoewel deze knapperd uit ‘The Golden State’, Californië, net 18 jaar is geworden, mag ze al rekenen op een roedel aan fans, bijna tweehonderdduizend om precies te zijn. Naast model zijn is ze ook make-up artieste maar iets in ons zegt dat je ook zonder make up op haar ravissant smoeltje graag naast haar zou wakker worden. Zelf omschrijft ze zich als pasta connoisseur, shower vocalist, dog mom en tree hugger. 

Soit, wij verkiezen niet echt om samen te gaan ‘boomknuffelen’ maar samen een liedje te zingen onder de douche. Zeg nu zelf…

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram