Sinds Valerie De Booser niet meer samen is met Koen Wauters, is ze weer de krolse poes van weleer – dat hadden we HIER al eens gezegd. Maar niet iedereen kan dat blijkbaar smaken…

De voormalige Temptation-verleidster mag dan inmiddels 40 lentes op haar teller hebben, ze ziet er nog steeds ‘wauw’ uit. Zelfs op zondagochtend, wanneer ze ontwaakt: dat bewees ze afgelopen zondag. Ze postte toen een foto van zichzelf in enkel lingerie op d’r bed.

Die foto maakte op diverse social media heel wat tongen los, zowel kwade als minder kwade. Sommigen vonden het goed voor Koen Wauters dat hij eindelijk van die ‘ho3r’ af is. Want dat moet ze wel zijn als ze enkel haar lichaam te bieden heeft, toch? Zo denken sommigen erover. 

Anderen zijn dan weer van mening dat Valerie De Booser aan Koen Wauters op die manier wil laten zien wat hij nu moet missen.

Maar gelukkig zijn er ook mensen die vinden dat Valerie De Booser mag tonen wat ze in huis heeft. Ze ziet er goed uit en ze mag er verdorie fier op zijn ook. ‘Het is niet omdat je mama bent dat je plots bomma-dingen moet dragen’. Een waarheid als een koe als je ’t ons vraagt.

En weet je wat wij denken? Valerie De Booser verdient een centje bij als influencer. Dat setje van Calvin Klein laten zien op Instagram: ‘t is gewoon haar job!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Valerie De Booser (@valeriedebooser) op

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.