Alleen, wie is ze?

Alles hebben we geprobeerd om te achterhalen wie deze botergeile knappe Russische dame is. Uren hebben we rondgedoold op het Falconplein in Antwerpen maar de Russen blijken er al jaren te zijn vertrokken. We hebben haar naam, ЖИЗНЬ В ИСТОРИЯХ, door Google Translate getrokken en we krijgen als resultaat ‘Leven in verhalen’.  Kortom, een geheimer identiteit dan dit verzint zelfs de KGB niet.

Over verhalen gesproken, onder elke foto die ze post wordt bijna een heel boek geschreven. Als we die eens door datzelfde vertaalprogramma draaien, leren we ze wel beter kennen en weten we wel iets meer welk vlees we in de kuip hebben.  Van ‘ik weet niet hoe ik foto’s met kleding aan moet trekken’ tot ‘ik hou niet van tanlines en hiermee inspireer ik iedereen in mijn omgeving… ben je ooit al eens op een naaktstrand geweest?’ weten we dat dit stukje sappig vlees het liefst met zo weinig mogelijk kleren door het leven gaat.

Hotter dan hot maakt ze met een goddelijk lijf, ondeugend brein en snoet elke man zot. Naar het schijnt slaan bij zoveel schoonheid zelfs Jani Kazaltzis’ hormonen de bal mis.

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram