“Sorry ladies”, klinkt het nog. “Ik zie nu eenmaal graag een mooie boezem.”

In die papieren P-magazines staan niet alleen prachtige babes, maar ook diepgaande interviews. In 2002 was Vincent Van Quickenborne nog een 29-jarige jongeman. Toen hij voor nummer 26 van die jaargang geïnterviewd werd, had hij net zijn overstap gemaakt van de sossen naar de blauwen.

Hij praat niet alleen over de politiek en zijn overstap, maar ook over zijn privéleven. “Ik heb een aantal korte relaties gehad, maar algauw sloeg de verveling toe”, klinkt het. Net als in de politiek streef ik altijd naar een meerwaarde, als ik die niet meer vind in een relatie, stop ik ermee. Ik denk dat eens ik ouder word, de verzadiging en de rust wel zullen toenemen, om toch een duurzame relatie te kunnen opbouwen. Je moet als het ware fatalistisch worden.” (lacht)

Vincent, je bent de jongste senator van België. De vrouwen moeten toch in bosjes rond je hangen.
VAN QUICKENBORNE:
“Als je een publieke figuur bent, zijn de vrouwen die op je afkomen meestal de verkeerde, terwijl de goeie van je weglopen. Ik denk trouwens niet dat politici hip zijn en goed scoren bij het vrouwvolk. Dan hebben voetballers meer succes, denk ik.”

Hou jij van mooie vrouwen?
VAN QUICKENBORNE: “Absoluut. Er goed uitzien is toch wel een criterium voor mij. Ik knap af op een dik achterwerk en kleine borsten. Ik heb de Vlaamse vrouwen ooit eens de ‘platte tettenclub’ genoemd. Hun gezicht mag er best zijn, maar ze hebben niet veel. Sorry ladies, er zal ook aan mij wel het één en ander mankeren, maar ik kan er ook niet aan doen dat ik nu eenmaal graag een mooie boezem zie.”

Waar hij de vrouwen dan wel mooi vindt? “Ik ben verzot op Libanese vrouwen. Ik was er al drie keer en telkens word ik er verliefd. Libanese vrouwen zijn allemaal pareltjes, ze hebben bijna allen een 90-60-90 maatje met fijne lichtblauwe of groene ogen. Ik smelt er gewoon weg.”

in dat vijf pagina’s tellend interview, heeft Van Quickenborne het ook nog over goeie seks, jointjes paffen en meer van dat. Het volledig interview vind je hier zo.

Desondanks zijn voorliefde voor Libanese dames, stapte Quickie in 2014 in het huwelijksbootje met de Vlaamse Anouk Sabbe. En guess what? Wij hebben nog foto’s van Anouk Sabbe in lingerie: in 2003 was ze immers ‘Lezeres voor de lens’ in P-magazine.

Die jaargang zetten we normaliter over twee weken online, maar abonnees vinden de foto’s alvast onder.

 

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

1

Image 1 of 2

[/wcm_restrict]

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.