Voor ons is het vandaag 9/6, maar als we de Amerikaanse datumnotatie gebruiken, schrijven we 6/9.

Deze speciale datum is voor de gekke Amerikanen voldoende reden om Both Pleasure Day te vieren. Een dag om eens niet de egoïst uit te hangen tussen de lakens. Seks is ontzettend leuk… tenminste als je beide even toegewijd bent om het leuk te maken. 

Wij mannen denken altijd dat we fantastische seksgoden zijn in bed. Helaas is er een groot verschil tussen hoe we denken dat we zijn en hoe we in het echt zijn. Dus wees altijd bereid om aan jezelf te werken en concentreer je niet enkel op je eigen verzetje.

Both Pleasure Day is dan ook het leven ingeroepen om elkaar eens tegelijkertijd goed te verwennen zonder compromissen. Dat kan natuurlijk door haar jouw pony te laten melken en jij haar knop op te poetsen tegelijkertijd, maar veel leuker is uiteraard het standje 69.  Afbeeldingen van mensen die dit standje uitvoeren zijn al zo oud als er, tja, afbeeldingen zijn. Er zijn zelfs olielampen gevonden uit het oude Rome waarop het standje is afgebeeld, maar ook in de Kamasutra komt het al voor.

Alleen gaat het soms niet zoals je wilt dat het gaat. Wellicht kan één van jullie er niet altijd even gemakkelijk bijkomen, vanwege een verschillende lichaamsbouw. Handige tips zijn: geef minstens zoveel dan je ontvangt, de persoon bovenop heeft de controle, veel hoofdkussens zorgen voor meer comfort, gebruik niet alleen je tong en vooral neem de tijd en focus.

Maar hiervoor laten we best het woord over aan Chelsea Nicole – één van YouTube’s populairste blogsters als het aankomt op seksueel advies – daar al onze bananen op de P-redactie al gepeld zijn.

Geniet van deze feestdag en denk eraan, de ene dienst is de andere waard

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."