Vastgoedmakelaar Dave Volders: meer dan enkel mijnheer Lyndsey Pfaff

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Hoe zou het nog gaan met Dave Volders, mijnheer Lyndsey Pfaff. Het laatste bericht over Dave dateert al weer van begin vorig jaar, toen hij lid geworden is van de legendarische Bosuilboys.

In 2003 konden we lezen hoe Lyndsey en Dave elkaar hadden leren kennen. Om kort te gaan: Lyndsey probeerde een jurk te kopen voor een feest, maar toen zei de winkeljuffrouw dat een andere dame al dezelfde japon had gekocht voor hetzelfde feest en die vrouw bleek zomaar eventjes de stiefmoeder van Dave te zijn, en toen kwam er natuurlijk liefde van.

Nadien kreeg ik Dave eens aan de lijn. Ik had een stukje geschreven over hem en hij vond dat onterecht. Zijn redenering was dat omdat hij niet meer op televisie kwam met zijn fratsen (in de serie over en met de Pfaffs) de journalisten geen reden meer hebben om over hem te schrijven.

Dave heeft zich ondertussen bijgeschoold als vastgoedmakelaar.

In 2011 werd Accent Vastgoed Makelaars opgericht. Dave is vandaag de drijvende kracht achter het kantoor.

In 2018 en 2019 werd telkens een beperkt verlies geleden. Het eigen vermogen van de vennootschap is wel nog steeds positief (eind 2019).

In de toelichting van de vennootschap: “De vergadering neemt kennis van het uitgewerkte herstelplan van de zaakvoerders conform art. 332 of 333 van het Wetboek Vennootschapsrecht.”

“De continuïteit van de vennootschap komt op geen enkel moment in het gedrang en nieuwe activiteiten werden ontwikkeld om de heropleving van de vennootschap en het herstel van het netto-actief mogelijk te maken. De vergadering beslist dan ook om de werking van de vennootschap verder te zetten.”

Het is dan ook uitkijken naar de resultaten van 2020. Die worden pas midden volgend jaar verwacht.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More