Vastgoedproject van Axel Witsel moet nog opbrengen

De papa van voetballer Axel Witsel is Thierry (in de Vlaamse pers vaak verkeerdelijk als de broer van Axel omschreven).


Thierry Witsel stelde zich kandidaat bij de Waalse verkiezingen van 2019 en stond op de zevende plaats van de PS-lijst in het arrondissement Luik. Hij werd met bijna 7.000 voorkeurstemmen verkozen in het Waals Parlement en het Parlement van de Franse Gemeenschap. Een beetje vreemd, die partij, als je weet hoe rijk zijn zoon is.


Axel Witsel organiseert zijn Belgische investeringen in vastgoed via de holding TAWSS. De totale activa stegen naar 6,2 miljoen euro eind 2019. TAWSS trekt een appartementencomplex op in het Luikse dat zal worden verhuurd.

Zowel in 2018 als in 2019 werd wel verlies gemaakt waardoor het eigen vermogen eind 2019 negatief was.

De bestuurder (Axel Witsel dus) verklaart in de toelichting dat er geen probleem is. “De appartementen zijn klaar waardoor deze verhuurd zullen worden en inkomsten zullen genereren.”


TAWSS heeft ook een participatie in DAVILEX-IMMO. Daarnaast heeft Witsel ook een participatie in HOME2BE. Beide vennootschappen zijn zowat 1 miljoen euro waard.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More