Hij heeft er alleszins de peperdure sneakers voor.

Conner Rousseau, da’s er eentje van het type ‘kaviaar-sos’. Eind vorig jaar kwam hij bij koning Filip op bezoek op witte sneakers. Dat was geen gezicht onder zijn kostuum, maar toch was dat niet de reden waarom dat voor ophef zorgde. De sneakers die hij droeg waren van het label Alexander McQueen, en kosten zo’n 395 euro. Nu draagt iedereen wat hij wil natuurlijk, maar als je voorzitter bent van de ‘sociale partij’ dan komt dat wel een beetje fout over.

Soit, ideale sneakers dus om overal aan af te geven, en misschien ook wel aan de corona-regels. Conners broer stapte zopas in het huwelijksbootje, in Frankrijk. En nu Conner daar toch was, ging hij ook ineens naar een feestje waar onder andere Viktor Verhulst en Kobe Ilsen aanwezig waren.

“We kunnen het moeilijk geloven maar zou dat daar echt Conner Rousseau zijn vorig weekend in Saint Raphaël aan de Azurenkust op een duur feestje dat model staat voor de omstandigheden die Vlaanderen nu in Coronaproblemen brengen?” zo twittert Gerolf Annemans.

Rousseau reageerde al dat er daar wél alle corona-regels gevolgd werden, maar niet iedereen is het daarover eens. Kijk en oordeel zelf.

 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.