Vennootschap Max Colombie zet winstreeks verder

In 2005 doet een tiener met het nummer “Voor eeuwig” mee aan de selectie voor Eurokids. ,,Ik heet Max Colombie, ik ben 14 jaar en ik woon in Dilbeek.”

“Als kleuter was ik al met muziek bezig. Liedjes meezingen en -neuriën en zo, en sinds een jaar of twee schrijf ik ook zelf liedjes. Ik heb twee jaar geleden Eurosong for Kids gevolgd, en het leek me superleuk wat die allemaal mochten beleven. Je mag niet elke dag in een echte opnamestudio duiken om een liedje in te zingen. Niet alleen je eigen nummer, maar ook de gemeenschappelijke single. Mogen deelnemen aan het Junior Eurovisie Songfestival is natuurlijk ook geweldig. Het lijkt me wel fijn om bekend te zijn. Je staat dan veel in de belangstelling en je krijgt complimentjes van mensen op straat.” De jongen vertelt het in de media.

Vijftien jaar later is Colombie een gevestigde waarde in de popmuziek. De vennootschap van Max Colombie heeft opnieuw een ijzersterk jaar achter de rug. Er werd in 2019 bijna een half miljoen euro nettowinst gemaakt. De totale activa stegen door naar bijna 3 miljoen euro eind 2019.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More