‘t Is de laatste tijd nogal wat geweest rond de blondine.

Sinds ze samen met haar (inmiddels ex?) vriend betrokken geraakte in een ongeval met vluchtmisdrijf, moet Tanja Dexters het serieus ontgelden. Haar huisbaas deed uit de doeken dat ze af en toe een piske doet op de vloer en het daarna niet opkuist, ze werd opgepakt bij een onderzoek naar verdovende middelen, een garagehouder ging met een blote Tanja Dexters aan de haal,…

Soms kwam ze ook op positieve wijze onder de aandacht. Zoals toen ze ons bij aanvang van de lockdown topless haar boodschap meedeelde: ‘Lijf in uw kot!’

Ook met haar Flamingo Bar is het een hele cinema geweest. Die opende in september 2018 op de Antwerpse Groenplaats. Om al heel snel weer gesloten te worden: er werd namelijk sterke drank geschonken, en daar zou geen vergunning voor zijn.

Dan werden alle gifpijlen gericht op haar zakenpartner Atil Usul, met wie ze samen de bar had geopend. Dat zou namelijk een foefelaar en een bajesklant zijn. In de zomer van vorig jaar besloot Tanja Dexters de deuren van Flamingo Bar voorgoed toe te laten. Van een faillissement zou toen geen sprake zijn.

Maar nu dus wel. In september 2003 richtte Tanja de bvba LADEXTERS op, nu verklaarde de ondernemingsrechtbank van Antwerpen die failliet.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.