Vennootschap van Koen Crucke duikt in het rood

Goed nieuws voor de vennootschap van Koen Crucke dit boekjaar: Alberto keert terug in “Samson & Marie”. De nieuwe afleveringen zijn intussen al allemaal gemaakt. Het zonder twijfel sublieme resultaat kan je zien vanaf maandag 28 september op Ketnet. Of ook Walter Baele en Walter De Donder – die respectievelijk Van Leemhuyzen en de burgemeester spelen – opnieuw te zien zullen zijn, is volgens DPG nog niet duidelijk.

Koen vertelde het nieuws aan James Cooke, de voorlopig nog steeds sympathiekste homo op tv. Koen moest eigenlijk zijn mond houden (zwijgplicht volgens het contract), maar twee homo’s onder elkaar roddelen al eens graag, zeker als ze samen in bed liggen…


Die vennootschap van Koen(raad) Crucke heeft overigens een minder goed jaar achter de rug. De brutomarge (omzet min welbepaalde kosten) ging fors achteruit in dat boekjaar 2019. Hierdoor werd zelfs bedrijfsverlies opgetekend.

Uiteindelijk was er ook een definitief verlies van het boekjaar 2019 van 17.635 euro. Dat is geen drama aangezien de firma van Koen met een buffer van ruim 400.000 euro tegen een stootje kan, maar het was misschien wel een “wake-upcall”.

Aangezien 2020 een coronajaar is, zullen de inkomsten van muziekoptredens allicht tegenvallen. Een betaald optreden in “Marie & Samson” is dan mooi meegenomen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More