Verdubbeling van winst voor firma van Véronique De Kock

Eind mei 1994. Zaal Alpheusdal zit afgeladen vol voor de verkiezing van Miss Vlaanderen. Iedere kandidate heeft minstens één bus supporters meegenomen. Rik Vervecken van Verveckens Artiesten Klub, de drijvende kracht achter de verkiezing, is tevreden. “Het wordt een wervelende show,” zo verzekert hij de kwijlende journalist van het Belang van Limburg. De 17-jarige Véronique De Kock uit Schoten mag uiteindelijk het kroontje opzetten.


De artiestenjury kiest De Kock uit Schoten als opvolgster van Marie Rose Morel, de Miss Vlaanderen van ’93. De journalist: “De Kock is een meid met pit, ritme in het bloed, een leuke snoet en prachtig geproportioneerd. Die laatste twee eigenschappen zorgden ervoor dat ze het van meisjes als Kim Debrie – de molligste van de 22 – haalde.”


De Kock heeft sindsdien een lange en succesvolle weg afgelegd. Hoe zou het met haar zaken gaan?


Dat komt goed uit. De vennootschap van Véronique heeft net de cijfers over boekjaar 2019 bij de balanscentrale neergelegd. Dat jaar was goed met een verdubbeling van de nettowinst.


De vennootschap ziet er financieel erg gezond uit met een eigen vermogen (buffer) van bijna 600.000 euro en amper schulden. Alle bankiers zouden graag enkel dergelijke vennootschappen willen zien…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More