In een interview met Variety verklaarde de 46-jarige Gwyneth Paltrow onlangs dat ze zich te oud voelt om in een strak superheldenpak te kruipen. De actrice zou overwegen dat na The Avengers: End Game definitief aan de haak te hangen.

Al sinds 2008 vertolkt Gwyneth Paltrow de rol van Pepper Potts, de grote liefde van Iron Man Tony Stark, in de Marvel films. Aan het einde van Iron Man 3 kreeg het personage haar eigen superkrachten nadat ze geïnfecteerd werd met het Extremis virus. De echte Marvel freaks en diegenen die de comics gelezen hebben, weten dat Potts ook haar eigen superheldenidentiteit heeft: Rescue. In de film The Avengers: End Game zal Pepper eindelijk in die hoedanigheid geïntroduceerd worden, compleet met eigen Iron Man suit.

Gwyneth Paltrow zei in een interview met Variety echter dat ze “wat te oud is voor een superheldenpak en dat alles op dit punt.” Het zou dus best eens kunnen dat ze zich na The Avengers: End Game, die dit jaar nog verschijnt, terug zal trekken uit het Marvel Universum. Hoewel de schriele blondine dit jaar 47 wordt, vinden wij dat ze er nog bijzonder strak uitziet.

1

Image 1 of 4

Gepubliceerd door Tess Van Linden

Good girls are bad girls that never get caught