Het ziet er een beetje uit als een futuristische zwembroek. Maar dan wel één die niet nat mag worden.

In het textiel van deze smart short van Vylyv – uit te spreken als vill-live – zitten sensoren die uw bekkenbodemspieren stimuleren. De ontwerpers zijn ervan overtuigd dat deze broek de bedprestaties van de man flink kan verbeteren.

VylyV verzamelt namelijk data over uw dagelijkse bewegingen. Deze gegevens worden vervolgens naar een app gestuurd, die op zijn beurt weer een trainingsschema ontwikkelt. De training legt vooral de focus op bekkenbodemspieren en de zogenoemde Kegeloefening, waarmee u die spier traint. Een bekende oefening die de erectie verstrekt en dus uw seksleven terug naar ongekende hoogtes brengt.

In de promotievideo beweren de ontwikkelaars van de broek dat langdurig zitten een negatieve invloed heeft op ons seksleven. De bloedtoevoer wordt hierdoor bemoeilijkt en dat heeft op lange termijn zo zijn gevolgen. Door de bekkenbodemspieren te stimuleren kunt u deze stroom terug op gang brengen.

Niet enkel zorgt hun uitvinding voor dat het tentzeil terug strak gespannen staat maar het heeft ook een positief effect op de prostaat en urinewegen.

Wie draagt er thuis de broek? Hopelijk u.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."