Verlaten mijn is perfecte plaats voor grootste indoor crossbaan ter wereld (video)

Wanneer de winter in een groot deel van de wereld zijn intrede maakt, zijn fietsers zoals BMX’ers en freestyle mountainbikers beperkt tot het rijden in indoor fietsparken in pakhuisstijl.

Deze plekken kunnen leuk zijn, maar ze zijn nog steeds, weet je, in een gebouw . Dat is echter niet het geval met het Mega Underground Bike Park. De eigenaars beweren het grootste overdekte fietspark ter wereld te zijn. Het ligt tien verdiepingen (30, 5 meter) onder de grond in een afgedankte kalkmijn.

Het fietspark, gelegen in Louisville, Kentucky, heeft een oppervlakte van 29.729 m² en beschikt over 45 lusvormige onverharde paden. Deze omvatten jump lines, pump tracks, dual slalom, BMX- en single-tracks. De temperatuur blijft het hele jaar door op een comfortabele 15 graden.

De indoor crossbaan is eigenlijk slechts een deel van de Louisville Mega Cavern, die ook beschikt over een zip-line, touwenparcours, tram tours en andere attracties.

De occasionele vleermuis die langs je hoofd zoeft, moet je er wel bijnemen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More