Temptation-verleidster Zwanetta: “Ik wil een schaamlipcorrectie” (video)

De plastische chirurgie zit bij de verleidsters van Temptation Island waar u die niet verwacht.

Stiekem dromen alle niet-vrijgezelle mannen van Temptation Island over Zwanetta. Dat is ook niet verwonderlijk natuurlijk: de twintigjarige Nederlandse heeft felgekleurde ogen om in te verdrinken. In combinatie met haar gitzwarte krullen, maakt dit van haar een femme fatale.

Over die zwarte krullen van Zwanetta is trouwens al heel wat gezegd. Kwatongen beweerden dat de verleidster tijdens de opnames een pruik droeg, omdat ze van zichzelf blonde lokken heeft. Of ze daadwerkelijk een pruik droeg, daar heeft Zwanetta eigenlijk niet op geantwoord. Enkel dat ze nooit lang hetzelfde kapsel behoudt. Intussen heeft ze trouwens blonde, sluike haren, zo zien we op haar Instagram.

Maar genoeg over Zwanetta’s lokken nu, over naar haar onderste regionen. De verleidster ging op consult bij Diana Gabriels, een plastisch chirurg die al wel meer Temptation-verleidsters onder handen nam. “Ik wil een schaamlipcorrectie”, vertelt de jongedame. “De binnenste zijn zo groot, dat ik er last van heb.” Dat de huisdokter haar eerder adviseerde om er vaseline aan te smeren, vindt de plastische chirurg nogal bizar.

Een schaamlipcorrectie is een relatief kleine medische ingreep die ook in ons land de laatste tijd veelvuldig wordt toegepast. Dit zowel omwille van esthetische als functionele redenen. De prijs ervan schommelt rond de 1.250 euro.

UPDATE: de Youtube-video werd inmiddels offline gehaald, maar HIER kan je hem alsnog bekijken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More