Verlies voor firma van mama van Anuna in 2019

De vennootschap Nesma Consulting is een ‘éénvrouwszaak’ van de mama van Anuna De Wever en werkt rond gender, diversiteit en gelijke kansen.

Aan het Instituut voor de Overheid (KULeuven) werd er onlangs een opleiding gegeven door Nesma. “Om diversiteit in je organisatie te implementeren, moet je op zoek naar reisgenoten, gidsen en ‘dragers’. Wie kan je helpen om op lange termijn het broodnodige draagvlak uit te bouwen? Of, omgekeerd, vanuit welke hoek heb je wat weerstand of aarzeling te verwachten? Tijdens deze sessie brengen we verschillende elementen in kaart die een duurzame verankering van het diversiteitsverhaal in jouw organisatie mogelijk maken.”

De vraag naar dergelijke linkse opleidingen is duidelijk beperkt in Vlaanderen, want in 2019 boekte de vennootschap Nesma Consulting een verlies van 3.344 euro. In 2018 was er nog een winstje van 4.407 euro. Vanuit bedrijfseconomisch standpunt zou je kunnen stellen dat er dus maar een zeer beperkte vraag is naar dergelijke opleidingen.

Dat is de intellectuele vertaling van de stelling dat de Vlaming dergelijke linkse onzin niet echt kan smaken.

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More