Het was een openhartige Astrid Nuyens bij James Cooke, nog steeds de sympathiekste homo op tv. Ze vertelde dat ze 2 miljoen euro kwijt was aan John Bryan. Vraag is uiteraard hoeveel vermogen ze nog over heeft.


Astrid heeft in elk geval in op 25 juli 2017 een Belgische onderneming met haar vader opgericht. De vennootschap heeft tot doel: het verzorgen van optredens als acteur, zanger, artiest, presentator en gast in televisie- en radioproducties, in muzikale- en theaterproducties, in films evenals voor publiciteitsopdrachten. Het uitvoeren van coaching en redactiewerk voor deze producties, evenals het voeren van de regie en het optreden als producent. Het concipiëren en uitwerken van formats, en het leveren van diensten en know-how voor de voormelde producties en aanverwante opdrachten.

Interessant is dat ze bij de oprichting van de vennootschap in Malibu woonde.

Door de keuze van de vennootschapsvorm is er geen financiële informatie beschikbaar voor nieuwsgierige journalisten (bedankt Astrid).

De keuze van dit type vennootschap wijst wel op de beperkte omvang van de activiteiten. Als de omzet van de firma in de nabije toekomst fors zou stijgen, dan is een aanpassing naar een ander type, bijvoorbeeld een Besloten Vennootschap of BV, aangewezen.