Tja, dat zou nogal een gedoe worden dan, en zeker in coronatijden…

Over Véronique haar borsten is al heel wat inkt gevloeid. Hoe kan het toch dat zo’n ranke meid zo’n stevige bussel hout voor de deur heeft? Het zullen er wel plastieken zijn! Enfin, zo denken veel mensen er toch over.

“Komaan mensen, wat moet ik in godsnaam doen om iedereen ervan te overtuigen dat er geen siliconen in mijn borsten zitten? Ik kan toch moeilijk Jan en alleman laten voelen?” zo vertelde ze ooit.

Om iedereen ervan te overtuigen dat haar boezem echt is – en dan zonder iedereen te laten voelen – liet ze een X-ray nemen als bewijs. De plaatjes daarvan werden exclusief in P-magazine gepubliceerd, samen met een interview met de hemelse brunette – en uiteraard ook sensuele foto’s.

Waarom we dit nu opnieuw aanhalen? Inmiddels zijn heel wat mensen het vergeten van die X-ray, en durven ze opnieuw fluisteren dat d’r boezem nep is. Véronique De Kock haalt het nog af en toe aan, die X-rays. Zoals onlangs, toen ze in het bed van James Cooke uit de biecht klapte.

En zonder overdrijven: al honderden keren kregen we de vraag in onze mailbox: “Hebben jullie die P-magazine nog met Véronique haar X-rays in? Welja, die hebben we nog. Je kunt ‘m HIER ZO vinden.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.