Verslaafd aan plastische chirurgie

Rodrigo Alves (36), de vleesgeworden Ken (van Barbie), dreigt zijn neus te verliezen.

De Braziliaanse mediapersoonlijkheid Alves moet met spoed geopereerd worden omdat hij niet langer door zijn nieuwe neus kan ademen. Dat is het gevolg van een eerdere reconstructie van het reukorgaan. De operatie leek aanvankelijk geslaagd, tot er ernstige complicaties optraden met het risico dat zijn neus in zijn gezicht zal verdwijnen. Het zou wel eens kunnen dat Alves een stap te ver is gegaan.

Alves heeft zichzelf gemaakt, of, zeg maar, laten maken. Hij was een Braziliaanse mister nobody en heeft zich, via in totaal 72 schoonheidsoperaties, laten boetseren naar soort van flamboyante Ken. 700.000 euro had hij er voor over om zijn schoonheidsideaal waar te maken.

Rodrigo heeft 807.000 volgers op Instagram die de levende Ken – die hij zo graag zou willen zijn – bewonderen of uitlachen. Want de meningen zijn verdeeld. Voor velen is Rodrigo immers een freak, zielig en zelfs ziek. Voor anderen is hij een extreem schoonheidssymbool en influencer.

Feit is dat de jongen niet meer is die hij was. Je zou voorzichtig kunnen zeggen dat hij ongelukkig was met zijn uiterlijk. De vraag is of ooit gelukkig zal worden. Rodrigo is verslaafd aan plastische chirurgie. Hij probeerde zowat alles uit en ging daar heel ver in. Onlangs liet hij een oplosbare maagballon plaatsen om snel te vermageren. Die ballon verdwijnt vanzelf in vier maanden tijd en helpt je drastisch vermageren. “ Een aanrader”, volgens Rodrigo. Vorig jaar liet hij vier ribben weghalen om een kleinere taille te hebben.

De lijst van ingrepen is lang: liposucties, haartransplantaties, fillers, implantaten en grote hoeveelheden botox. Hij liet zelfs een sixpack inplanten.

Het probleem met zijn neus zou nu wel eens het einde van de trip der ijdelheid kunnen betekenen. Straks gaat het niet langer over schoonheid, maar over leven of dood.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More