Niemand die het zag aankomen, maar in 2017 werd ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ een onverwachte kaskraker met epische proporties.

De komedie bracht wereldwijd maar liefst 950 miljoen euro in het laatje. In de film ontdekten vier middelbare scholieren een oude videogame, genaamd Jumanji, en werden ze meteen in  de junglewereld van het spel getransporteerd. Maar de leuke plottwist was dat ze niet zichzelf meer waren, maar wel de game-personages die ze zelf kozen.Om het spel te verslaan, moesten ze allerlei uitdagingen aangaan, met het gevaar eeuwig in de game vast blijven zitten.

Voor het vervolg moesten de schrijvers een andere draai geven aan het verhaal om enige originaliteit te bewaren. Dat doen ze deze keer door de persoonlijkheid van Danny Devito te stoppen in de gespierde avatar, gespeeld door The Rock en dat van Danny Glover in het kleine lichaam van Kevin Hart.

Dat levert alvast enkele leuke oneliners op in de eerste trailer van Jumanji: The Next Level. Vanaf 12 december in de Belgische bioscoopzalen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."