Twitch, het grootste platform waarop gebruikers games kunnen livestreamen, heeft een heel deel strenge communityrichtlijnen.

Seksuele content, het lastigvallen van andere streamers, zelfdestructief gedrag, geweld, bedreigingen, hatelijk gedrag, ongeautoriseerd delen van persoonlijke informatie, nabootsing van identiteit,…en de lijst van verboden items blijft maar gaan. Word je betrapt, vlieg je er meestal af zonder pardon.

Kortom, Twitch doesn’t f*ck around.

Maar voor de streamer Alinity hebben ze precies een boontje. Ze heeft namelijk al wat zondes begaan in haar Twitch-carrière. Zo kwam ze vorig jaar in opspraak toen ze tijdens een livestream haar storende poes vastgreep en weggooide. Diezelfde poes mocht het later opnieuw ontgelden, toen Alinity een slok wodka in haar bek spuwde.

Je zou denken: dat zijn redenen genoeg voor Twitch om haar naar de eeuwige digitale jachtvelden te bannen, maar niets is minder waar. Ze mocht rustig haar ding blijven doen. Tja, haar livestreams lokken dan ook miljoenen kijkers. 

Haar laatste stunt doet weer menig streamer op zijn achterste poten staan. Toen ze probeerde een kussen onder haar blouse te moffelen, floepte er opeens een borst uit. Bewust of per ongeluk, dat maakte niet uit, want naaktheid tijdens een livestream is zowat de ergste misdaad op Twitch.

Tot grote verbazing van haar collega’s op het videoplatform, kreeg Alinity slechts een dag schorsing. Voor velen weer het bewijs van de voorkeursbehandeling die aan aantrekkelijke streamers wordt gegeven.

Alinity zelf laat de hetze niet aan haar hart komen en heeft zelf beslist Twitch langer dan 24 uur te verlaten, om zodoende de gemoederen te bedaren.

https://www.youtube.com/watch?v=duIBRxbGSnE&feature=emb_logo

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."