Heerlijk, die zomervakantie. Maar soms mag het eens wat meer zijn dan scrollen op uw smartphone. Om u alvast in gang te zetten, halen we er vijf coole snufjes bij. Ideaal om uw makkers te verrassen, of gewoon om optimaal te kunnen genieten van de zomer.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een reddingsband voor uw bier, champagne of andere zomerse drankjes? Kwestie van er zeker van te zijn dat geen enkele druppel verloren gaat. Uw drankje houdt u non-stop gezelschap, of u nu in het zwembad van uw Italiaanse Bed & Breakfast vertoeft, of met uw kano door het Franse waterlandschap glijdt. En een bijkomend voordeel: uw drankje blijft altijd koel. Dus koel drankje + coole gadget = super coolness.

Over coolness gesproken: niet alle mensen zijn waterratten, maar de zon, daar kunt u weinig tegen hebben. Het enige probleem is dat die gigantische ster niet alleen uw lichaam verwarmt – en volpompt met vitamine D – maar ook uw drankje afkoelt. Zoals we hierboven al zeiden: willen we niet. Dan komt deze zelfkoelende beker zeer goed van pas. Hij is gemaakt van keramiek, een materiaal dat heel lang op temperatuur kan blijven. Steek de beker even in uw diepvries en hij behoudt de koude temperatuur voor een lange tijd. Met andere woorden: de inhoud blijft fris terwijl u ligt te bakken en braden in de zon.

Liggen, ja. Dus niet bepaald handig om een boek te lezen. Of dat nu van voorhistorisch papier is, of op uw smartphone of e-reader, uw armen worden vroeg of laat moe. Het zou dus meer dan ideaal zijn, moest u uw leesvoer kunnen laten rusten op uw – ondertussen zongebruinde – lichaam. Dat kan, met de Lazy Readers. Deze bril heeft 90 graden gespiegelde glazen, waardoor u gerust languit op uw ligstoel kunt blijven chillen, en uw geliefkoosde roman van a tot z kunt uitlezen.

Maar kom, genoeg gelezen. Tijd voor actie. Maar terwijl u zich verdiepte in uw meeslepende thriller, is de avond aangebroken en wordt het stilaan donker. Niet bepaald handig om bijvoorbeeld een spelletje bierpong te spelen met het plaatselijke vrouwelijk schoon. Toch wel, want dit bierpongspel geeft licht in het donker. Zowel het pingpongballetje als de bekers lichten op, dus kunt u rustig doorspelen. En drinken.

En die mooie dames waarover we het zonet hadden vriendschappelijk pesten, uiteraard. Waarom niet met een kroonkurkenschieter? De Cap Zappa is bijvoorbeeld zo’n handig speeltje. Bijna vergeten: eigenlijk is het een flesopener. En nadat u uw biertje afgetrokken heeft, kunt u de kroonkurk tot wel vijf meter verder schieten. Op de derrière van bovengenoemde beauty’s, bijvoorbeeld. Heerlijk, toch?

Geïnteresseerd in één van bovenstaande topgadgets? Of gewoon alle vijf? Neem dan eens een kijkje tussen al deze cadeaus. Veel plezier en zomeren maar!

 

 

 

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.