De sympathieke Viktor Verhulst heeft een dubbele wijziging doorgevoerd bij zijn vennootschap. Die firma werd al midden 2018 opgericht. Een van de (vele) doelstellingen is het schrijven, (laten) publiceren, verkopen, voorstellen van liedjes en liedjesteksten in eerder welke vorm, substantie of wijze van voorstelling en de exploitatie hiervan.

De eerste recente wijziging was een verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Om de privacy van de zoon van Gertje te beschermen, kunnen we enkel meedelen dat de vennootschap in Antwerpen blijft.

De tweede wijziging is een naamsverandering in de Kruispuntbank van Ondernemingen (technisch: een bijkomende naam). De nieuwe naam verwijst naar een album van Samson & Gert. Het is goed gevonden. Heel wat BV’s hebben trouwens vennootschappen met leuke namen. Misschien moeten we daar eens een stukje over schrijven bij PNWS.

De opnames voor de topreeks De Verhulstjes lopen overigens als een trein. Ik mocht opnieuw de opname van een aflevering meemaken: hilarisch! Gert en Viktor samen op de bank dwaas doen en lachen om domme uitspraken op de tv en kijken naar Huizenjacht. Ik mag natuurlijk niet te veel vertellen, anders wil niemand kijken. Daarna als buddy’s naar den Beerschot en knipogend vrouwen achternakijken.

Grote praters zijn het wel niet. Dat is een beetje het probleem. De vrouwelijke regisseur moest ze regelmatig aanporren. “Jongens,” zei ze een beetje berispend. “Dat levert geen goede televisie op.” Alsof de jongens zich daar iets van aantrekken.