In de jaren 90 maakte onze eigenste Jean-Claude Van Damme furore met de spannende actiefilm Universal Soldier.

In de film stierf het personage van Van Damme in de Vietnamoorlog waarna zijn lichaam werd behouden om er een soort supersoldaat van te maken. Maar beetje bij beetje speelden de herinneringen aan zijn vorig leven hem parten tijdens de missies.

De comic Bloodshot heeft dezelfde verhaallijn. Alles draait om Angelo Mortalli. Samen met zijn geliefde vrouw wordt hij vermoord. Maar dankzij  nanotechnologie van een duister bedrijf, wordt hij terug tot leven gewekt met geheugenverlies. Deze transformatie maakt van hem een moordmachine die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, lichaamskracht, snelheid en verdraagzaamheid.

De miljarden nanobots in zijn bloedbanen zorgen ervoor dat hij ook technologie kan beïnvloeden. Maar net als in Universal Soldier, keert het geheugen terug bij het hoofdpersonage en dit leidt tot een nooit geziene wraakmissie.

In 2020 mogen we de filmversie in de zalen verwachten met niemand minder dan Vin Diesel als Bloodshot.

De volledige trailer is net verschenen en den Vin heeft ons al warm gemaakt met een geweldige s(c)hot! Namelijk zijn smoel die tot gruzelementen wordt herleid.

De toon van de film is dus al gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=F1TfdcB9Po4&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."