Viraal: roofvogel met een haai in zijn klauwen (video)

Is het een vogel, is het een vliegtuig?

Verstomming alom wanneer een roofvogel met een gigantische vis boven een het strand van Myrtle beach zweeft. Wat voor vogel het is en wat voor vis het is, is voer voor de social media. Sommigen beweren dat het een Condor is en de vis een haai. Dat van die condor is zeer plausibel, dat van die haai twijfelachtig.

De Andescondor is de vogel met het grootste vleugeloppervlak ter wereld. De spanwijdte kan een lengte bereiken van 3,20 meter. Omdat de vleugels zo groot zijn heeft het dier wat hulp nodig om in de lucht te blijven, maar hij wordt daarbij aardig geholpen door de wind. Zeewind bijvoorbeeld. De algehele lengte van de vogel is zo’n 1,3 meter en mannetjes kunnen wel 15 kilogram wegen.

De vis zou een Spaanse makreel kunnen zijn, of een haai. Laten we er een haai van maken, wat maakt het uit. Het is sowieso een gigantische vis en ‘haai’ klinkt in ieder geval een stuk opwindender dan makreel.

Oordeel zelf.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More