Dat de man gelijk heeft natuurlijk: in zijn vrije tijd naait-ie wie hij maar wil – zolang het maar met wederzijdse toestemming is.

Zelfs in Wallonië smulden ze vorige week van het nieuws. Een klusjesman had de woonst van een voormalig P-model gerenoveerd, die thuis mannen tegen betaling ontving. Tijdens die klus had hij camera’s geplaatst in de vrouw haar woonst – tot in de slaapkamer toe. Dat was in de eerste plaats bedoeld voor haar veiligheid, maar de klusjesman had de camera’s zo ingesteld dat hij thuis de opgenomen beelden ontving. Nadat enkele klanten van de Duffelse dame van plezier – enkele prominente politici en zakenmensen – gecontacteerd werden om ‘losgeld’ te betalen voor de beelden, kwam het uiteindelijk tot een rechtszaak.

Bij HLN wisten ze te achterhalen wie één van de slachtoffers was. Een burgemeester. “Ik kreeg in de zomer van 2015 een sms van een nummer dat ik niet kende”, verklapt de man aan de krant. “Het kwam erop neer dat ik gefilmd was bij een prostituee en dat die beelden openbaar zouden worden gemaakt.”

“Mijn advocaat schreef de onderzoeksrechter dat ik een verklaring wilde afleggen, maar dat ik op mijn anonimiteit stond. Uiteindelijk heeft niemand er zaken mee dat ik een callgirl bezocht. Voor mijn politieke carrière is het beter dat niemand iets afweet van mijn buitenechtelijk gestoei.”

Aan zijn vrouw verklapte hij het wel. “Die was daar niet happy mee. Voor mijn uitschuiver hadden we een goed huwelijk, daarna gingen we door een diep dal. We zijn die dip met vallen en opstaan te boven gekomen, en vandaag zijn we nog altijd gelukkig samen.”

Er zou ook nog een Vlaams Parlementslid afgeperst zijn, die zowat de deur platliep bij de prostituee. “Maar ik weet niet om wie het gaat”, aldus de anonieme burgemeester. En ik wil het ook niet weten, ik zou ook niet graag hebben dat die man het weet van mij.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.