Vlaamse Cathy: “We hebben goed gevulde condooms nodig, voorvocht telt niet”

A ja: als je iets doet, dan moet je het ook ineens goed doen. En met 650 keer van hupsakee op amper een dag tijd, dan krijg je al snel heel wat gebruikte Pipi Vangkousen bij elkaar.

Een jaar of zeventien geleden, ging de Poolse adulster Klaudia Figura van bil met 646 manskerels op twaalf uren tijd. Dat leverde haar prompt een record op.

Ergens in De Panne, daar woont de blonde Cathy. “Wat die Klaudia kan, dat kan ik ook maar dan beter”, denkt ze, vastbesloten dat record snel op haar naam te schrijven.

Het is haar puur om het record te doen, en niet om de lust: “Ik denk niet dat ik zelf tot een hoogtepunt gaat komen”, laat ze optekenen. “Het lijkt me ook niet raadzaam om de hele tijd klaar te komen. Dan raak ik zeker nooit aan de 647. Af en toe moet ik misschien eens op mijn tanden bijten om een bepaalde man te laten gaan, maar ik mag het doel niet uit het oog verliezen. Maar nummer 647, die gaat van mij een dikke knuffel krijgen en misschien is de ontlading op dat moment zo groot, dat ik wel klaarkom.”

In twaalf uren zitten 720 minuten. Dat betekent dat iedere man maar iets meer dan een minuut tijd heeft om zijn kunstjes op Cathy te doen. Toch moeten zij wél klaarkomen: “Alle mannen die hieraan willen meewerken: jongens, onthoud u alstublieft drie dagen voor de recordpoging. We hebben goed gevulde condooms nodig, en geen voorvocht. Dat telt niet, dat wordt niet opgenomen in de telling. Ze zijn daar heel streng in.”

Voorts kan je in DEZE P van weleer ook lezen hoe Cathy zichzelf fysiek voorbereidde, en waarom ze tijdens haar recordpoging toch een dokter naast haar wilde.. Want jawel, dit is er eentje uit de oude doos omdat we een nieuwe jaargang online zetten – over twee weken volgt er weer eentje. Momenteel vind je hier zo reeds 105 nummers.

In datzelfde jaar – 2004 – ging de Amerikaanse Lisa Sparks overigens met het record lopen, dat nog door niemand werd verbroken. Zij liet zich op een dag bestijgen door maar liefst 919 verschillende mannen. Dat moeten stuk voor stuk supersnelle schutters geweest zijn…

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More