Vlaamse schone wordt zonder broek buitengesloten (foto’s)

Door een chihuahua nog wel.

Elise Van Vlaanderen, gespecialiseerd in vrouwvriendelijke, erotische producties, postte iets eigenaardigs op haar Instagram: “Mijn hond heeft mij buitengesloten. 2 minuten om een foto te nemen, duwt die de deur op slot. Sta ik hier mooi. Even oplossen en hierna lachen we ermee. Die foto komt zeker al op de kalender want is verdorie een dure foto. Dank Raf om een broek te brengen.”

Daar stelden we ons toch wel wat vragen bij. Zoals: wat doet Elise Van Vlaanderen nààst haar auto zonder broek? En waarom doet die hond de deur op slot? Enfin, we besloten het haar zelf te vragen.

“Wel, ik was achter cadeautjes geweest voor de kids hun nieuwjaar”, zo steekt ze van wal. “Een uur en twintig minuten gereden. Zo kwam ik op een mooie, nieuwe plek en ik ben wel een impulsief iemand: als er iets in mij opkomt, dan doe ik dat gewoon.”

“Ik zeg tegen mijn partner: ‘Dit is een mooi plekje om een foto te maken voor de kalender. We rijden ver genoeg, zodat ik niet te ver naakt moet stappen. Hij laat even de honden uit, terwijl ik mezelf uitkleed in de auto. De honden weer tevreden in de auto en ik snel naar buiten, met alleen een slipje aan.”

“We maken enkele foto’s en zijn daar maximum vijf minuten mee bezig. We gaan weer naar de auto, maar die blijkt op slot – met de sleutels er nog in. Daar stonden we dan. Eén hond lag te slapen en Mylo (de schuldige chihuahua, nvdr.) keek ons vragend aan.”

“Dat was natuurlijk even paniek. Ik stond daar in mijn onderbroek: gelukkig had ik mijn jas mee uit de auto genomen.”

“Uiteindelijk hebben we naar een vriend gebeld om te vragen of die een broek van hem wilde brengen. Na een kwartiertje fietsen was die er met een broek. Daarna hebben we naar Touring gebeld. Dat was een dure grap, want we waren nog niet aangesloten en dus hebben we de volle pot kunnen betalen.”

“Dus: ook al is de foto die we namen niet meteen de beste, hij komt toch in mijn kalender, want het is uiteindelijk een duur plaatje geworden. Waarschijnlijk was Mylo jaloers omdat hij niet mee op de foto mocht (lacht).

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Elise Van Vlaanderen (@elise.van.vlaanderen)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More