Vlaanderen kan weer ademhalen: ‘Familie’ is terug

In 30 jaar nooit zo lang niet op de buis geweest.

 

Noodgedwongen moesten tienduizenden soap-addicts hun leven bijstellen en een leven zonder ‘Familie’ leren aanvaarden. Corona dwong Europa’s langst lopende soap in quarantaine. Toch bedachten de makers vrij snel een manier om weer te kunnen draaien en werd de set een echte familie-bubbel met een heleboel afstandregeltjes.

Ze hebben de afgelopen weken hard gewerkt en een stevige reserve bij elkaar gefilmd om een volgende lockdown te overleven. De verhalen die normaal gezien in mei en juni op antenne moesten, zijn coronaproof herschreven. Massascènes werden geschrapt en wie in de reeks een intieme relatie had met een ander personage, moest de bijpassende acteur/actrice in zijn/haar bubbel opnemen. Corona heeft de reeks relationeel braver heeft gemaakt, van vreemdgaan is er voorlopig geen sprake meer.

‘Familie’ begint straks waar ze vier maanden geleden gestopt zijn. Geen sprong in de tijd dus. Dat betekent dat Hanne ondertussen 13 zwanger is. Maar dat zal de makers volgaarne vergeven worden. Hanne zal bij de herstart ook meteen proberen te ontsnappen.

Vertrekt Lars (Kürt Rogiers) dan toch niet voor twee jaar naar Singapore, vinden Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van Haesendonck) mekaar en begint Quinten (Maxime De Winne) weer te drinken?

Een pak drama dus, maar vooral veel ‘feelgood’ voor de verweesde familiekijker.

foto: VTM

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More