Onlangs brachten we je het verhaal van Billy, een Limburger die niet bepaald vooraan in de rij stond toen de fallussen werden uitgedeeld, en al het leed dat zijn ‘kleintje’ hem al had aangedaan. Als reactie daarop kregen we een getuigenis van Jan, die net wel een kanon van formaat in zijn broek herbergt…

Volgens seksuologe Sara Taels meet de gemiddelde harde plasser 14,8 centimeter. Na pint vijf is er aan geen enkele toog een manskerel met minder dan 22 centimeter in de broek te vinden, maar een wereldwijde studie onthult dat het gros van die tooghangers keihard liegt: slechts 1 man op 10.000 zou gezegend zijn met zo’n knuppel van formaat. Jan is één van hen…

De kleedkamer

Wanneer we hem vragen wanneer hij erachter kwam dat hij bovengemiddeld geschapen is, komt hij af met een lullig lollig verhaal. “Toen ik in het vierde middelbaar zat, gingen we een keer zwemmen als uitstap met de klas. Dave, een jongen in onze klas, was een echte etter. Hij was een pestkop, een betweter en hij wilde per se in alles de beste zijn. Zijn slagzin was: ‘Ik zal ‘m subiet eens in uwe nek leggen, dan zakt ge door uw knieën.’”

“Nu, in de gemeenschappelijke kleedkamer voor de jongens van dat zwembad werd er nogal wat ‘vergeleken’. Toen bleek dat Dave daar beneden toch niet zo fors was als hij zelf dacht. Bij mij bleek dan weer net het tegenovergestelde. Telkens Dave daarna ambetant tegen iemand aan het doen was, zeiden ze: ‘Pas op, of de Jan zal zijn Jan eens in uwe nek leggen’.”

De mislukte eerste keer…

“Het verhaal van ‘grote Jan’ deed snel de ronde op school. Er waren meisjes die plots opvallend veel interesse voor me gingen tonen. Eén van hen was Daphne, een bom van een griet. Ze had een vriend die 6 jaar ouder was: wij waren toen 16. Die vriend was zo’n fitness-kerel, die haar vaak van school kwam ophalen met zijn opvallende sportkar.”

“Ik wist dat ze ‘bezet’ was, maar toch werd ik verliefd op Daphne. We trokken meer en meer met mekaar op, en dat was dik tegen de zin van haar vriendje. Op een avond stond hij aan mijn deur, ik weet tot op heden niet hoe hij aan mijn adres kwam. ‘Luister eens goed’, siste hij me toe. ‘Als ge Daphne niet met rust gaat laten, dan ga ik dingen doen die ik eigenlijk helemaal niet wil doen. Ik waarschuw je maar één keer.’ En hij was weer weg.”

… en een pak slaag

“Toch hadden we op een woensdagnamiddag bij haar thuis afgesproken, Daphne en ik. Ze moest en zou ontdekken wat er in mijn broek zat. Het was niet makkelijk om ‘binnen’ te geraken, waarna ze het uitschreeuwde van de pijn, maar ik dacht van genot, en dus stootte ik nog harder door, tot ze me van zich af duwde. Ik was er niet goed van dat ik haar enkel pijn had bezorgd.”

Ze schreeuwde het uit van de pijn, maar ik dacht van genot

“Daar stopte het leed voor mij echter nog niet. Toen Daphne de dagen die volgde ‘njet’ zei tegen haar vriendje wanneer die van bil wilde, had ze uiteindelijk opgebiecht dat haar bloempje nog pijn deed, en waarom. Daar kwam ik achter toen ik op een avond na school met de fiets weer op weg was naar huis. Ik werd klemgereden door een knalrode Toyota MR. Daphne’s vriendje stapte uit, en ik kreeg het pak slaag van mijn leven.”

Een vriendin die vreemdgaat

“Daarna heb ik verschillende vriendinnetjes gehad, waarmee het intieme gedeelte meestal niet zo evident was omwille van mijn gereedschap. Op mijn 22ste leerde ik iemand kennen waarop ik smoorverliefd werd. En zij op mij.”

“Alleen op vlak van vrijen liep het niet echt zoals het hoorde. We bezochten een seksuoloog, en die raadde ons aan om glijmiddel te gebruiken. Dat verbrak echter de magie van het ‘spontane’, en echt vaak vrijen deden we niet.”

“We waren zo’n vijf jaar samen, toen ik samen met haar naar een verjaardagsfeestje van een collega van haar ging. Er werd stevig wat gedronken en rond middernacht was iedereen aangeschoten. Op een bepaald moment kwam een collega van haar naast me zitten, en ze zei: ‘Zie je die kerel daar? Dat is onze receptionist, hij heeft een stiekeme affaire met jouw vriendin.’ Ik wilde het aanvankelijk niet geloven: op het feestje negeerden ze elkander volledig.”

“Enkele dagen later besloot ik het haar toch te vragen. Ze barstte in tranen uit en biechtte me alles op. Dat ze er behoefte aan had ‘het’ af en toe te doen met iemand die normaal geschapen was, waarmee er niet eerst een half uur voorspel nodig was vooraleer-ie paste. Met wie ze standjes kon doen die met mij onmogelijk waren wegens te pijnlijk. Mijn wereld stortte in.”

De meisjes van plezier

“Sindsdien ben ik happy single. Zo’n twee keer per maand bezoek ik een publieke dame. Een vaste, tegenwoordig. Je zou denken dat die dames heel wat gewend zijn, maar zelfs bij betaalmeisjes werd ik geregeld geweigerd. ‘Ik zal je met de hand afwerken’, zeiden ze dan.”

“Of ik ooit een partner zal vinden? Ik weet het niet. Momenteel heb ik het goed, op mijn eentje. Al droom ik er toch van ooit een gezin te stichten. Lang zal ik daar niet meer mee moeten wachten, want ik ben inmiddels de 40 gepasseerd. Op ieder potje past een dekseltje, zeggen ze wel eens. Maar in mijn geval zal dat toch een serieus deksel moeten zijn.”

Hallo, Sara Taels?

Wij vroegen aan Sara Taels, of ze nog wat tips had voor mannen die in ‘t zelfde schuitje zitten.

“Een gouden tip voor groot geschapen mannen: zorg voor geruststelling. Het vrouwelijk geslachtsdeel is erg flexibel. Een vagina is het strakst aan de opening, maar inwendig is die erg rekbaar. De partner moet dus goed ontspannen zijn. Wanneer dit niet het geval is, zullen de bekkenbodemspieren aanspannen met pijn tot gevolg.”

“Heb je een lang exemplaar, dan kan je een brede cockring aandoen die dan fungeert als ‘bumper’ zodat de penis niet verder in de vagina kan.”

“Gebruik voldoende glijmiddel. Kies voor een dikkere variant, of één op siliconenbasis.”

“Ook voorspel is belangrijk. Zorg ervoor dat je partner voldoende opgewonden is. En wees voorzichtig.”

“Nog enkele cijfers: de gemiddelde penis is 14,8 centimeter lang in erectie, en meet zo’n 8 tot 12 centimeter in omtrek. De gemiddelde vagina is 18 centimeter diep in opgewonden toestand. Met de nadruk op ‘opgewonden’: anders is ze maar zo’n 8 centimeter diep. Vandaar dat voorspel zo belangrijk is.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.