Kleine waarschuwing voor de 14 lezers die Avengers Endgame nog niet gezien hebben: spoiler alert!

Tony Stark heeft niet alleen de grijns van Thanos zijn smoel weggeveegd, maar ook zijn bestaan. Hij heeft er wel jammer genoeg het leven moeten bij laten en een grote leegte achtergelaten in de harten van vele Marvel-fans. Maar nu Thanos tot stof is vergaan, zitten ze bij Marvel Studios met twee grote vragen:

Hoe gaat de nieuwe samenstelling van de Avengers eruit zien? Want Iron Man en Black Widow zijn niet meer, Captain America is rijp voor het bejaardentehuis en Thor maakt nu deel uit van The Guardians of The Galaxy. En wie wordt de nieuwe grote slechterik die hen weer een tiental films aan het lijntje kan houden?

Bij Marvel spelen ze momenteel met het idee om de Avengers op te spiltsen in drie groepen: New Avengers, Young Avengers en Dark Avengers. 

En als het volgende lek dat bloot werd gesteld op 4Chan klopt, hebben grote baas Kevin Feige en Marvel Studios hun zinnen gezet op een meer aardse bad guy deze keer. 

Als we de geruchten mogen geloven wordt niemand minder dan Norman Osborn de opvolger van Thanos.  Spider-Man-fans kennen Osborn beter als de Green Goblin die al mocht opduiken in Spider-Man (2002) en The Amazing Spider-Man 2 (2014). Hij mag dan fysiek niet zo krachtig zijn als Thanos, maar in de comics is hij een sluw meesterbrein die graag achter de schermen werkt en andere slechteriken het vuile werk voor hem laat opknappen.

De ideale kerel dus om de Avengers het leven zuur te maken. Boeiende tijden voor de superheldenliefhebbers!

https://www.instagram.com/p/ByqehxrAj6w/?utm_source=ig_web_copy_link

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."