‘Volwassen baby’ van 28 vindt geen werk vanwege zijn luier

We vermoeden dat de 28-jarige Damien Turner uit West-Virginia een vijfvoudig orgasme krijgt zodra ‘Baby’ van Justin Bieber gespeeld wordt op de radio.

Turner heeft namelijk geopteerd voor een wel heel kindse levenskeuze. Hij identificeert zichzelf als een volwassen baby en dat uit zich niet enkel mentaal. Het dragen van een reusachtige pamper is één van zijn dagdagelijkse activiteiten.

Hij windt geen doekjes – of juist wel – om zijn kinderachtige obsessie en dat heeft hem al vaak een C4 opgeleverd. “Werken is lastig op deze manier. Ik verander vaak van baan of heb zoals nu helemaal geen werk. Soms vinden werkgevers mijn foto’s online of kunnen ze niet omgaan met het feit dat ik een luier draag en me kinderlijk gedraag op de werkvloer”, aldus de broekvent.

Waarom eigenlijk een luier? Wel, volgens Turner zijn ze erg handig, comfortabel en… schattig. “Door me als een baby te kleden en me te gedragen, kan ik in een zeer rustige, ontspannen en veilige sfeer leven”, gaat hij verder. Damien wilde al sinds kinds af aan luiers dragen en hij besliste op zijn zestiende er werk van te maken. Zijn ouders hebben gelukkig begrip voor zijn nogal speciale levensstijl.

Ondanks de steun van zijn familie wordt Damien op straat nagekeken en krijgt hij te maken met cyberpesten, wanneer memes van hem op sociale media verschijnen. 

Geen nood, Damien. Volgens ons is er een beloftevolle carrière voor je weggelegd in de Belgische politiek!

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More