Voor 337.000 euro is deze Ferrari-limousine de jouwe (foto’s)

Het rijden met een Ferrari 360 Modena is een bijzondere beleving.

Best wel niet vermelden aan de Anuna’s van deze wereld dat de CO2-uitstoot een beetje aan de hoge kant is. De Ferrari 360 was de eerste Ferrari die volledig onder de leiding van Luca di Montezemolo werd ontwikkeld. Hij begreep exact wat de klanten wilden. 

Namelijk een bloedmooie supercar met strakkere lijnen dan zijn voorgangers en een volledig aluminium carrosserie. Een V8-motor met een cilinderinhoud van 3,6 liter en met een piekvermogen van 400 pk bij 8500 toeren per minuut. Dat komt neer op 112 pk per liter.

Het is dan ook doodzonde om dit prachtbeest in twee stukken te snijden. Maar aangezien de motor toch al achterin ligt en er dus geen probleem is met langere aandrijfassen die van voor naar achter moeten, was het ombouwen tot een limousine nog niet zo’n slecht gedacht.

Dat is precies wat de firma Exotic Limo deed in 2012. Er kwam zomaar eventjes drie meter extra ruimte bij, goed voor een luxueuze sofa, een minibar en wat high-tech gadgets. De motor is (gelukkig) onaangetast gebleven.

Heb je zin om wekelijks een vet feestje te bouwen in een prachtige rijdende bubbel, dan kan je hier bieden op het ding met een startprijs van 337.000 euro.

Alleen het zijdelings parkeren kan af en toe een probleempje opleveren.

1

Image 1 of 7

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More