Een volledig hotel afhuren als het geld op je rug groeit is de normaalste zaak van de wereld.

Vraag maar aan sultan Qaboos die samen met een Omaanse delegatie een tijdje geleden Leuven op zijn kop zette, toen hij hotel The Fourth zomaar eventjes voor zichzelf opeiste. Wil je dezelfde ervaring meemaken maar in een iets meer exotischer oord en zonder de kans om bromsmurf Louis Tobback tegen het lijf te lopen? Dat kan.

Het W Resort op de Malediven biedt namelijk een zeer bijzonder pakket aan met de toepasselijke naam: Extreme Island Take Over pakket. Voor een luttele prijs van 5,4 miljoen euro ben je zeven dagen lang heer en meester over het hele resort.

Dat betekent dat je zoveel gasten kan uitnodigen als je wilt en beschikt over alle 78 privé-bungalows, elk compleet met terras en zwembad, zes gourmet-restaurants en een ondergrondse nachtclub. Ook inbegrepen in de prijs is onbeperkte toegang tot de binnen- en buiten-spa, met luxueuze behandelingen, automatische stoombaden, tropische regendouches, vrije toegang tot al het eten en drinken en gebruik van de watersport-mogelijkheden rondom het hotel.

Dus even samen met de maten een potje uitleggen en jullie hebben een vrijgezellenweek om nooit meer te vergeten.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."